Bij ons kunt u afkicken van een verslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of een opname in onze exclusieve afkickkliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die willen afkicken van drank, drugs, medicijnen, sex, gokken of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt.

Zorgverzekeraar vergoedt afkicken bij Spoor6

Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. Afkicken bij Spoor6 wordt dus vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de verplichte basisverzekering.

Wilt u écht afkicken?

Bij Spoor6 in Bussum worden zowel de psychische als de lichamelijke en sociale problemen van afkicken behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.
Spoor6 is 5 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.

Cliënten gaan meestal liever niet naar een afkickkliniek in hun eigen woonplaats. Dit in verband met de angst om bekenden tegen te komen. Onze cliënten komen daarom ook uit plaatsen als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.