Veel Hagenaars willen vanwege persoonlijke omstandigheden niet herkend worden en willen afkicken buiten Den Haag. Bij ons kunt u afkicken in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of opname in onze exclusieve afkickkliniek ‘Bloemendal’ in Zuid-Afrika!

Spoor6 is een erkende afkickkliniek voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die willen afkicken van drank, drugs, medicijnen, seks, gokken of gameverslaving. Onze patiënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt.

Zorgverzekeraar vergoedt afkicken bij Spoor6

Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde afkickkliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de verplichte basisverzekering.

Wilt u afkicken buiten Den Haag?

Bij Spoor6 in Bussum worden zowel de psychische als de lichamelijke en sociale problemen van afkicken behandeld. Afkicken kan ook vér buiten Den Haag in onze exclusieve afkickkliniek in Stellenbosch in Zuid-Afrika!

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.
Spoor6 aan de Lindelaan 6 is 6 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.