afkicken spoor6 verslavingskliniek Afkicken met de hulp van Spoor6

Afkickkliniek Rotterdam

Woont u in Rotterdam en omgeving en zoekt u een afkickkliniek in de buurt? Bij Spoor6 kun je direct terecht voor de behandeling van alle soorten verslavingen. Wij bieden een effectieve & doelgerichte oplossing!

Spoor6 biedt hulp voor iedereen die verslaafd is aan alcohol, drugs, gokken, gamen, seks of medicijnen in de regio Rotterdam.

Het behandeltraject

Wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen, heeft u al een hele stap gezet. Bent u bang dat u verslaafd bent aan een middel, of aan bepaald gedrag? Wacht dan niet langer en meldt u aan voor ons behandeltraject! Onze werkwijze verloopt als volgt:

  • Heeft u zich aangemeld voor een behandeltraject? Dan wordt er altijd gestart met een intakegesprek in onze kliniek. Uw problemen worden in kaart gebracht, waardoor de behandelaar samen met u nadenkt over de oplossing.
  • Het kan voorkomen dat een detoxperiode onderdeel van de behandeling zal zijn. Deze detox hangt samen met uw verslaving. Dit gebeurt op onze locatie in Bussum, onder begeleiding van een verslavingsarts.
  • In het intakegesprek is vastgesteld of u mee doet aan een ambulante dagbegeleiding in Bussum, of aan de 6-weekse verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika.
  • U volgt deze behandeling en achteraf wordt er (verplichte) nazorg geboden. Dit om te voorkomen dat u terugvalt in uw verslaving.

Mocht het voorkomen dat er zich binnen een familie meerdere verslaafden bevinden, dan biedt Spoor6 ook een speciaal familieprogramma aan.

Hoe groot de hindernis ook is, samen met ons staat u sterker

Kosten afkickkliniek

Naast de kosten voor de behandeling, die wordt vergoed door uw basisverzekering, komen er wat extra kosten bij kijken. Het gaat hierbij om € 350,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht voor diverse kosten. Denk aan de administratie, de reservering, koffie, thee, lunch en bepaalde programma-onderdelen die niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Spoor6?

Er zijn genoeg redenen waarom u Spoor6 zou moeten kiezen voor het afkicken van uw verslaving. Wij gaan discreet en op een persoonlijke manier om met onze patiënten. Daarnaast proberen we familie en naasten zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling.

Geen wachttijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar en bij spoed kunt u direct deelnemen aan de behandeling. Zo kunt u meteen van start gaan. Lees alles over onze actuele wachttijden.

Vergoed vanuit uw basisverzekering

De behandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Dit is met uitzondering van het wettelijk verplicht eigen risico (€ 350) wanneer deze nog niet is aangesproken.

Biedt dagbehandelingen & behandelingen met verblijf aan

Na het intakegesprek krijgt u advies over welke vorm van behandeling het beste bij u past. Naast een intensieve 10-daagse dagbehandeling, kunt u ook in aanmerking komen voor een 6-weekse klinische behandeling in Zuid-Afrika.

Voor 75 % succesvol in het herstel

Voor 75 % van onze patiënten is de behandeling succesvol geweest. Het resterende percentage heeft hun leven wel verbeterd door beperkt te gebruiken, of is helaas teruggevallen.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6