Afkickkliniek Spoor6

Afkickkliniek Spoor6 is een erkende GGZ-instelling voor verslavingszorg.

Bij Spoor6 kunt u herstellen van uw verslaving:

Onze patiënten zijn bereid energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving en afkickkliniek waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt.

Wij helpen volwassenen (18+) bij het herstel van hun alcohol-, drugs-, medicijn-, gok- game-, en seksverslaving. Om het herstelproces zo goed mogelijk te laten verlopen, worden familie en andere belangrijke naasten bij de behandeling betrokken.

Afkickkliniek Spoor6 staat voor:

RESPECTVOLLE BEGELEIDING OP MAAT

Afkickkliniek Spoor6 helpt mensen met een verslaving die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg en behoefte hebben aan begeleiding op maat in een respectvolle omgeving.

Wij bieden binnen onze afkickkliniek twee bijzondere behandelmogelijkheden: een ambulante behandeling – Bussum of een behandeling met verblijf in Zuid-Afrika waar naast de verslavingsbehandeling ook intensieve psychotherapie plaatsvindt.

Alle behandelingen worden opgevolgd door een op maat gesneden nazorgtraject.

INTENSIEF EN EFFECTIEF

Samen met ons gaat u intensief aan het werk om van uw verslaving te herstellen. Afkickkliniek Spoor6 biedt een effectieve behandeling van de verslaving en we volgen tijdens uw herstelproces nauwgezet mogelijke andere psychische problemen (comorbiditeit).

Wij doen dat door middel van groepstherapie, psycho-educatie en individuele sessies. Dit alles op basis van de nieuwste inzichten op het gebied van effectieve verslavingsbehandeling, gecombineerd met medische zorg.

WIJZER DOOR ERVARING

De therapeuten van Spoor6 beschikken over een relevante opleiding en ruime ervaring. Daarnaast heeft het merendeel zelf een verslavingsprobleem overwonnen of er in de directe omgeving mee te maken gehad.

Hierdoor weten zij wat er nodig is om van verslaving te herstellen. Het herstelproces doorlopen met iemand waarmee u zich kunt identificeren is van onschatbare waarde.

BETROKKEN

Binnen afkickkliniek Spoor6 hebben we uitgebreide kennis van de ziekte verslaving. En onze jarenlange ervaring in de verslavingszorg in combinatie met onze eigen verslavingservaring, zorgt ervoor dat iedereen binnen onze verslavingskliniek zich zeer betrokken voelt.

Wij vinden het belangrijk dat u met respect wordt behandelt en dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6