Over afkickkliniek Spoor6

Spoor6 is een erkende GGZ-instelling voor verslavingszorg. Bij Spoor6 komen mensen die een probleem ervaren met:

Onze patiënten zijn bereid energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving en afkickkliniek waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt.

We helpen volwassenen en hebben speciale groepen voor jongeren (tot 18 jaar) met bijvoorbeeld een wietverslaving (cannabisverslaving), gameverslaving, GHB-verslaving of pornoverslaving.

Spoor6 staat voor:

BEGELEIDING OP MAAT

Spoor6 biedt hulp bij verslaving aan mensen die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg en behoefte hebben aan begeleiding op maat.

Wij bieden patiënten een respectvolle omgeving en drie bijzondere behandel mogelijkheden: een ambulante behandeling in Bussum of een behandeling met verblijf in Zuid-Afrika waar naast de verslavingsbehandeling intensieve psychotherapie plaatsvindt.

Op alle behandelingen volgt een op maat gesneden nazorgtraject.

INTENSIEF EN EFFECTIEF

Samen met ons gaat u intensief aan het werk om van uw verslaving te herstellen. Spoor6 biedt een effectieve behandeling van de verslaving en de eventuele onderliggende psychische en lichamelijke problemen (comorbiditeit).

We doen dat via groepstherapie, psycho-educatie en individuele sessies. Dit alles op basis van de nieuwste inzichten op het gebied van effectieve verslavingsbehandeling, waaronder het 12 Stappen Programma, gecombineerd met medische zorg.

WIJZER DOOR ERVARING

De therapeuten van Spoor6 beschikken over een relevante opleiding en ruime ervaring. Daarnaast hebben ze zelf een verslavingsprobleem overwonnen of er in hun directe omgeving mee te maken gehad.

Hierdoor weten zij wat er nodig is om van verslaving te herstellen. Het herstelproces doorlopen met iemand waarmee u zich kunt identificeren is van onschatbare waarde.

RESPECTVOL EN BETROKKEN

Onze eigen verslavingservaring maakt ons zeer betrokken bij onze patiënten.

Wij vinden het bovendien belangrijk dat u zich gerespecteerd weet en dat u zich bij ons op uw gemak voelt.