Anita Haanen

Ik ben Anita Haanen en werk als counselor bij Spoor6.

‘Just for today’

Uit ervaring weet ik dat focus op vandaag, rust en vertrouwen kan geven. Rust en vertrouwen om datgene wat er op je pad is, het hoofd te kunnen bieden.

De moedige stap die jij naar Spoor6 maakt, is een keuze voor verandering. Je erkent dat je afhankelijk en machteloos bent en je durft hulp te vragen. Spoor6 biedt je een warme, professionele en toegewijde omgeving, waarin je begeleid wordt in jouw herstel. Ik lever graag een bijdrage aan jouw herstel en aan je zoektocht naar mogelijkheden in jezelf. Samen met jou kijk ik naar factoren die van invloed zijn op de verslaving. Door inzicht in jezelf kun je keuzes maken en daardoor grip krijgen en houden op je leven. Ik geef begeleiding vanuit het geloof dat in ieder mens schatten verborgen zitten, die je kunt inzetten om je leven richting te geven. Schatten waarvan we ons niet bewust zijn. Jij hebt ze te vinden. Ze zitten ook in jou. Aan jou de keus.

‘Stap voor stap … Just for today’

In de afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest als ergotherapeut en counselor met kinderen, jongeren en volwassenen, binnen de geestelijke gezondheidszorg, de revalidatie en sociaal-maatschappelijke dienstverlening. Behoefte aan ontwikkeling leidde tot scholing in coaching en counseling, werkend vanuit neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA) en systemisch werken. Sinds maart 2016 werk ik bij Spoor6 en dat doe ik met veel plezier.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6