Drs Sascha de Waal

Het mooie van werken in de verslavingszorg vind ik het zien dat mensen zo enorm kunnen veranderen, als ze maar willen. De stap om een intake te plannen is al groot en vaak spannend, maar de stappen die men daarna kan gaan zetten om in herstel te komen en echt te veranderen als mens zijn nog veel groter. Dagelijks mag ik zien hoe mensen keihard werken om clean te worden, clean te blijven, oud gedrag te veranderen en het vertrouwen van anderen in hun omgeving weer terug winnen. Ik ben blij dat ik hen hierbij kan helpen.

Na mijn opleiding psychologie, afstudeerrichting klinische psychologie, ben ik in februari 2017 begonnen bij Spoor6. In dat jaar heb ik ook 3 maanden in Zuid-Afrika in de kliniek gewerkt.

Ik geef bij Spoor6 individuele en groepstherapie, doe diagnostiek (als er mogelijk nog sprake is van een andere stoornis naast verslaving, zoals ADHD), de intake doe ik, en ik verricht ook enkele organisatorische taken. Daarnaast geef ik voorlichting aan naasten (ouders, partners, vrienden) van degenen die in behandeling zijn in onze familie/naasten-groepen.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6