Afkickkliniek opname

Op basis van verkregen informatie tijdens het intakegesprek, bestaat de mogelijkheid dat Spoor6 een klinische behandeling adviseert.

Afkickkliniek in het buitenland

Patiënten kunnen erbij gebaat zijn weg te zijn uit de eigen omgeving en anoniem in alle rust behandeld te worden in onze exclusieve faciliteit in Zuid-Afrika. Onze faciliteit ligt in één van de mooiste gebieden van Stellenbosch en biedt plaats aan 30 patiënten.

Het 12 stappen Minnesota Model

Het behandelteam van Spoor6 in Zuid-Afrika werkt uiteraard ook met het 12 Stappen Minnesota Model. Het behandelprogramma is zeer intensief te noemen. Een team van psychiaters, psychologen, counselors, artsen en creatieve therapeuten ondersteunen onze patiënten in hun herstelproces.

Activiteiten buiten afkickkliniek

Wij realiseren ons dat u tijdens zo een intensieve behandeling ook ruimte nodig heeft voor ontspanning, hetgeen geboden wordt in de vorm van excursies en diverse buitenactiviteiten. Alle activiteiten zijn in groepsverband en worden begeleid door gekwalificeerd personeel.

Nazorgtraject

Na uw opname vliegt u rechtstreeks terug naar Nederland om uw behandeling voort te zetten in ons nazorgtraject.

Kliniekopname met vergoeding door zorgverzekeraar

Spoor6 is als teogelaten instelling opgenomen in het register van het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 22-227348. Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als erkende instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg.

Het is van belang dat u bij het eerste gesprek een verwijsbrief van uw huisarts meeneemt en dat u een geldig legitimatiebewijs en een geldige zorgpas kunt overleggen.

Zoekt u verslavingszorg op niveau?

Wilt u meer informatie over onze verslavingszorg of direct een intakegesprek inplannen? Bel ons vandaag nog op 035 – 697 54 00 of mail ons naar info@spoor6.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen.