‘High on life’ zijn – je zo energiek en zelfverzekerd voelen na het sporten, dat de wereld aan je voeten lijkt te staan.

 

Iedereen weet dat sporten en gezond eten de basis is voor een gebalanceerd leven, maar helaas is het moeilijk vol te houden. Dit is vooral lastig als je in een neerwaartse spiraal terecht bent gekomen en je lichaam en wilskracht verzwakt zijn…

Het High Altitude Fitness Retreat Kenia programma is speciaal gemaakt voor mensen die tegen een burn-out aan zitten of herstellende zijn van langdurige depressies, stress, verslavingen of ongezonde gewoonten.

In 3 weken train je dagelijks met een eigen coach om weer fit te worden, oftewel: een full-body transformatie. Naast hardlopen, fitness en yoga is er ook tijd voor herstel. Met mindfulness, fysiotherapie, wandeltochten en ontspannen in de sauna.

Door op hoogte te trainen (2400m) verbeteren je prestaties sneller. Topsporters komen hiervoor vanuit de hele wereld naar het High Altitude Training Centre in Kenia. Jij kunt nu ook onder begeleiding van dezelfde sportcoaches en je sterker dan ooit voelen!

EEN PROGRAMMA OM HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN

 • Begeleiding door een persoonlijke coach en jouw eigen trainingsschema
 • Effectieve combinatie van fysieke en mentale therapie
 • Geleid door professionele coaches met 20+ jaar ervaring
 • Dagelijkse gezonde maaltijden bereid door onze chefs
 • Kleine groep (max 12 mensen)
 • Tijd voor herstel: massages, zwemmen en sauna’s
spoor6 hardloop sessie

EEN BETOVERENDE LOCATIE IN KENIA

Net buiten het stadje Iten ligt het High Altitude Training Centre (HATC), een trainingscentrum en resort in één, opgericht door de beroemde hardloopster Lornah Kiplagat.

Het centrum heeft alle faciliteiten die je als herstellende sporter en topsporter zult verwachten: genoeg privacy, ruime kamers, en je begeeft je midden in de bergen omringd door bossen en andere prachtige natuur.

Faciliteiten: Luxe kamers met en suite badkamer, atletiekbaan, grote fitnesszaal, twee sauna’s, 25 meter zwembad, lounge, praktijk voor sportmassage en fysiotherapie.

MEER DAN EEN SUCCESVERHAAL

Dieper kan je bijna niet gaan. Alewijn Verboon verloor zijn huwelijk, werk, familie en vrienden door een alcoholverslaving. En nadat hij bij Spoor6 in Zuid-Afrika succesvol was afgekickt, stond hij voor de grote uitdaging om zijn hele leven weer op te bouwen.

“Je lichaam en geest zijn gewoon nog erg zwak om weer te werken en volledig te genieten van het leven.”

Gelukkig herontdekte Alewijn zijn oude passie voor hardlopen en liep de Unicef Riftvallei Marathon in de bergen van Kenia. De ijle lucht en groene omgeving hielpen hem sneller te herstellen en hij kwam fysiek en mentaal sterker terug dan ooit.

Nu leidt Alewijn weer een mooi leven en heeft hij weer goed contact met zijn kinderen, familie en vrienden. Daarnaast ontwikkelt hij succesvolle projecten, loopt hij wekelijks hard, en is hij Spoor6 Vitaal gestart om mensen te helpen hun eigen innerlijke kracht weer terug te krijgen en te genieten van het leven.

Hetgeen wat Alewijn heeft ervaren, gunt hij ook andere mensen die in een moeilijke periode van hun leven zijn. Hij weet als geen ander dat hoe diep je ook zit er altijd herstel mogelijk is. Hij zal zelf ook tijdens de sessies aanwezig zijn om zijn ervaringen te delen en de cliënten te begeleiden.

“Nooit gedacht dat sporten de sleutel was om geluk terug te vinden in mijn werk na mijn burn-out. Top bootcamp!”  

– Monique (oud Spoor6 patiënt)

“Ik kwam soms dagen niet uit mijn bed en ontweek sociale interacties. Nu kijk ik vol trots in de spiegel en wil zoveel mogelijk doen op een dag!”

– Liesbeth (oud Spoor6 patiënt)

KOSTEN

All-Inclusive 3 weken HIGH ALTITUDE FITNESS RETREAT KENYA met vluchten

Totale Kosten: € 2.500

Volledig All-Inclusive met vluchten en transfers en professionele begeleiding. Zero stress!

 • Retourvlucht Amsterdam ↔ Nairobi
 • Retourvlucht Nairobi ↔ Eldoret
 • Ruime kamer op basis van 2 personen
 • Ontbijt, lunch en diner bereid door chefs
 • Koffie en thee met gezonde tussendoortjes
 • Bootcamp aangepast op jouw niveau
 • Fysiotherapie, mindfulness, en groepsessies
 • Professionele sportcoaches en therapeuten
 • Wandelingen en uitstapjes in het Riftvallei
 • Luxe wellness- en sportfaciliteiten

BOEK EEN NIEUW BEGIN

Vertrek
18 januari 2019
15 maart 2019
10 mei 2019
12 juli 2019
5 september 2019

Terugkomst
8 februari 2019
6 april 2019
31 mei 2019
2 augustus 2019
26 september 2019

Wil je lichamelijk en mentaal weer fit worden onder professionele begeleiding van topatleten?

Voor vragen, actuele beschikbaarheid en reserveringen bel:

0356975400 of 0646635437 en vraag naar Alewijn Verboon

LET OP: Enkel 12 plaatsen per groep zijn beschikbaar om de kwaliteit van het programma hoog te houden. Bel voor actuele beschikbaarheid.