Behandeling Portugal

Verslavingsbehandeling met verblijf in Portugal

Op basis van het intakegesprek kunt u het advies krijgen voor een 6-weekse klinische behandeling in Portugal.

Bij Villa Ramadas werkt een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, arts, klinisch psycholoog, basis psychologen, counselors en verpleegkundigen. 

Voor behandeling in Portugal is basisbeheersing van de Engelse taal een vereiste.

Uw verblijf Villa Ramadas

Villa Ramadas voorziet in verschillende therapievormen uit diverse takken van de psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Basis is het Change & Grow® model, ontworpen door Dr. Eduardo Ramadas da Silva na inmiddels 20 jaar ervaring bij behandelcentra in Engeland, Portugal, Bulgarije en Nederland. Het Change & Grow® model is gebaseerd op vijf principes: waarheid – acceptatie – dankbaarheid – liefde en verantwoordelijkheid. 

Impressie Portugal

Intensief en uniek behandelprogramma

Het doel is om de patiënt destructieve obsessies te laten doorbreken die hebben geleid tot de verkeerde levenskeuzes. We zijn erop gericht om patiënten een gezonde en positieve kijk op het leven te laten ontwikkelen. We helpen patiënten te accepteren wat hun dagelijks overkomt door op een serene en evenwichtige wijze te leven en de juiste keuzes te maken. 

Het programma is maatwerk, daarom hangt de mix af van de behoeften van de patiënt. Tijdens de intakeprocedure in Portugal wordt hier uitvoerig naar gekeken en tijdens de behandeling wordt geëvalueerd.

De kliniek in Portugal bestaat uit verschillende huizen allen met een prachtig uitzicht op ofwel appelboomgaarden, pijnbomen , de bergen of ligging aan het strand. De huizen hebben slaapkamers voor 2 of 3 personen met een eigen badkamer. Het delen van een slaapkamer is een essentieel onderdeel van het behandelproces zoals in vrijwel iedere verslavingskliniek. Er is een zwembad en een fitnessruimte aanwezig. 

Nazorg

Na uw opname vliegt u rechtstreeks terug naar Nederland om uw behandeling voort te zetten in ons nazorgtraject.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6