Veel Amsterdammers met een gameverslaving willen vanwege persoonlijke omstandigheden niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Amsterdam. Wij behandelen gameverslaving in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of een 9-weekse opname in onze exclusieve verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Gameverslaving komt vooral voor bij jongeren, ook in de boeiende stad Amsterdam. Tegenwoordig wordt er veel gegamed via internet, vaak anoniem en ongezien vanuit de zolderkamer. Gamen vanuit de zolderkamer is misschien wel de gevaarlijkste variant van gameverslaving omdat niemand het ziet en daar feedback op geeft.

In een internetgame voeren spelers uit de hele wereld voortdurend strijd met elkaar. Daarom willen de deelnemers met grote regelmaat de betreffende website bezoeken. Het begint als een hobby, een spelletje, maar al gauw kunnen de spelers niet meer stoppen, willen zelfs niet meer eten of slapen. Ze leven in de virtuele wereld van de games, achter hun PC, en vergeten de wereld en hun vrienden.

Wilt u gameverslaving laten behandelen buiten Amsterdam?

Bij Spoor6 in Bussum worden de psychische, sociale en lichamelijke problemen van gameverslaving behandeld, buiten Amsterdam maar niet al te ver van Amsterdam.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.
Spoor6 aan de Lindelaan 6 is 6 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Als u een verslavingskliniek zoekt vér buiten Amsterdam: wij hebben een exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.