Veel mensen uit Utrecht met een gokverslaving willen vanwege hun beroep of familie niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Utrecht. Wij behandelen gokverslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, vlak bij Utrecht, of opname in onze exclusieve ontwenningskliniek ‘Bloemendal’ in Zuid-Afrika!

Gokverslaving komt veel voor in Nederland. Tegenwoordig wordt er veel gegokt via internet, vaak anoniem en ongezien vanuit de zolderkamer. Dit is misschien wel de gevaarlijkste variant van gokverslaving omdat niemand het ziet en daar feedback op geeft.

Gokverslaving komt het meest bij mannen voor. Bij vrouwen komen in vergelijkbare situaties ook wel koopverslaving voor.

Gokverslaving behandelen wordt vergoed

Spoor6 levert 2e-lijns medisch-specialistische geestelijke gezondheidszorg. Voor deze zorg is iedere inwoner van Nederland verzekerd vanuit de verplichte basisverzekering. Onze behandeling van gokverslaving wordt dus vergoed door uw zorgverzekering.

Wilt u gokverslaving laten behandelen buiten Utrecht?

Bij Spoor6 in Bussum worden de psychische, sociale en lichamelijke problemen van gokverslaving behandeld, buiten Utrecht maar niet al te ver van Utrecht.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Bent u op zoek naar hulp bij gokverslaving vér buiten Utrecht? Wij behandelen gokverslaving ook in onze exclusieve ontwenningskliniek in Zuid-Afrika!

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.