Mogelijk heb je al diverse pogingen ondernomen om op eigen kracht je probleem te overwinnen en heb je moeten vaststellen dat je verslaving het steeds weer wint van de wilskracht. Het misverstand dat wilskracht alles is wat je nodig hebt om een alcohol-, drugsprobleem of verslaving aan een gewoonte te overwinnen, zorgt er vaak voor dat men er lang over doet om uiteindelijk hulp te zoeken.

De teamleden van Spoor6 hebben allen met of in actieve verslaving geleefd. Verslaving is een ziekte. Wij weten dat wij niet verantwoordelijk zijn voor deze ziekte, maar wel voor ons herstel. Wij geloven dat ambulante zorg, voor diegene waarvoor het weggelegd is, de meest succesvolle weg naar herstel is, omdat je leert om te gaan met je verslaving in je eigen omgeving.

Heb je, net als wij, de weloverwogen beslissing genomen je leven een andere wending te geven en heb je moeten vaststellen dat je dit niet alleen kunt? Wil je niets liever dan van actieve verslaving af te komen tot een leven in herstel?

Je bent van harte welkom bij Spoor6. Je komt thuis. Je bevindt je onder lotgenoten. Herstel is een te leren kracht. De teamleden van Spoor6 gingen je voor, weten wat je doormaakt en staan klaar om je de helpende hand te bieden en te begeleiden op jouw eigen weg naar herstel.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie: 035-6975400.