Wat kost een behandeling bij Spoor6?

Ook wanneer wij geen overeenkomst hebben met uw zorgverzekeraar en daardoor slechts een deel van de behandeling vergoed krijgen, hoeft u niets bij te betalen.

Met uitzondering van het wettelijk verplicht eigen risico (2018: € 385,–) wanneer dit nog niet is aangesproken, alsmede de zelfstandige bijdrage.

Verzekering

Zelfstandige bijdrage voor ambulante dagbehandeling

Voor de 13-daagse behandeling brengen wij € 550,– in rekening voor diverse kosten zoals administratie, reservering, koffie, thee, lunch, tussendoortjes, diverse werkmaterialen, alsmede programma-onderdelen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Zelfstandige bijdrage voor behandeling met verblijf

Mocht u worden doorverwezen voor een 9-weekse behandeling met verblijf in Zuid-Afrika, betaalt u de kosten van het retourvliegticket van Amsterdam naar Kaapstad (afhankelijk van het seizoen gemiddeld ca. € 1.200), alsmede een bijdrage voor programma-onderdelen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Spoor6 neemt de kosten voor het vervoer van Cape Town Airport naar de behandellocatie voor haar rekening.

Restitutiepolis of natura?

Op het moment dat u een basisverzekering bij een zorgverzekeraar afsluit, heeft u de keuze uit een natura- of een restitutieverzekering. Een restitutieverzekering is een verzekering waarbij u zelf bepaalt naar welke zorgverlener u gaat. Bij een naturaverzekering heeft de zorgverzekeraar contracten afgesloten met zorgaanbieders waarvan u gebruik moet maken.

Om vrije zorgkeuze te hebben adviseren wij u uw naturapolis om te zetten in een restitutiepolis. Dit kan jaarlijks tot eind januari bij uw eigen zorgverzekeraar. Mocht u besluiten voor een andere zorgverzekeraar te kiezen, dient u dit voor 31 december te doen.

AGB-Code

Spoor6 is als instelling opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 22-227348. Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als erkende instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg.

No Show

Bij het niet verschijnen of niet tijdig afzeggen van een gesprek brengen wij € 150,– in rekening. Kosteloos afzeggen van een gesprek kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren, telefonisch of per email.

NB: Bent u bij ENO, DSW of Stad Holland verzekerd? Dan kunt u alleen bij ons terecht indien u de behandeling zelf betaalt.