Wat kost een behandeling bij Spoor6?

De behandeling wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering.
Met uitzondering van het wettelijk verplicht eigen risico (2019: € 385) wanneer dit nog niet is aangesproken, alsmede de zelfstandige bijdrage.

Wij maken u erop attent dat er een eigen risico vanuit de basisverzekering van minimaal €385 geldt. Indien het bedrag van dit eigen risico door de verzekeraar wordt ingehouden op de uit te betalen vergoeding aan Spoor6, ontvangt u hiervoor een factuur.

Zelfstandige bijdrage voor ambulante dagbehandeling

Voor de 10-daagse behandeling in afkickkliniek Spoor6 brengen wij € 350,- (per 1 september 2018) in rekening voor diverse kosten zoals administratie, reservering, koffie, thee, lunch, tussendoortjes, diverse werkmaterialen, alsmede programma-onderdelen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

75% succesvol in herstel

Geen wachttijden

Vergoed vanuit uw basisverzekering

Dagbehandeling & behandeling met verblijf

Kosten behandeling met verblijf

Mocht u worden doorverwezen voor een 6-weekse klinische behandeling in Zuid-Afrika, betaalt u een zelfstandige bijdrage van € 350,- alsmede de kosten van het retourvliegticket van Amsterdam naar Kaapstad (afhankelijk van het seizoen gemiddeld ca. € 1.200).

Spoor6 neemt de kosten voor het vervoer van het vliegveld naar de behandellocatie voor haar rekening.

Restitutiepolis of natura?

Op het moment dat u een basisverzekering bij een zorgverzekeraar afsluit, heeft u de keuze uit een natura- of een restitutieverzekering. Een restitutieverzekering is een verzekering waarbij u zelf bepaalt naar welke zorgverlener u gaat. Bij een naturaverzekering heeft de zorgverzekeraar contracten afgesloten met zorgaanbieders waarvan u gebruik moet maken.

Om vrije zorgkeuze te hebben adviseren wij u uw naturapolis om te zetten in een restitutiepolis. Dit kan jaarlijks tot eind januari bij uw eigen zorgverzekeraar. Mocht u besluiten voor een andere zorgverzekeraar te kiezen, dient u dit voor 31 december te doen.

AGB-Code

Spoor6 is als instelling opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 22-227348.

Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als erkende instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg.

No Show, machtiging & borg

Bij het niet verschijnen of niet tijdig afzeggen (twee werkdagen van te voren) van een gesprek brengen wij €150 in rekening.

NB: Indien u bij ENO, DSW of Stad Holland bent verzekerd, dient u de behandeling zelf te betalen. Bij De Amersfoortse, Ditzo en ONVZ dient een machtiging voor behandeling te worden aangevraagd.

Indien u bij CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, PZP of Just verzekerd bent, geldt een borg omdat deze verzekeraars het eigen risico bij Spoor6 in rekening kunnen brengen.

Spoor6 helpt

Wilt u met ons in contact komen, of heeft u een vraag?
Bel, mail of kom bij ons langs

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6