Directe deelname aan de behandeling Wat zijn de kosten? HKZ logo

Wat kost een behandeling bij Spoor6?

De behandeling wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. Met uitzondering van het wettelijk verplicht eigen risico (2020: € 385) wanneer dit nog niet is aangesproken, alsmede de zelfstandige bijdrage.

Wij maken u erop attent dat er een eigen risico vanuit de basisverzekering van minimaal €385 geldt. Indien het bedrag van dit eigen risico in uitzonderlijke gevallen door de verzekeraar wordt ingehouden op de uit te betalen vergoeding aan Spoor6, ontvangt u hiervoor een factuur.

Particuliere zorg

Indien wij met u een particulier traject bewandelen dan ontvangt u wekelijks zelf een factuur, zoals van te voren met u wordt besproken.

Zelfstandige bijdrage voor ambulante dagbehandeling

Voor de 10-daagse behandeling in afkickkliniek Spoor6 brengen wij € 350,- (per 1 september 2018) in rekening voor diverse kosten zoals administratie, reservering, koffie, thee, lunch, tussendoortjes, diverse werkmaterialen, alsmede programma-onderdelen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

75% succesvol in herstel

Geen wachttijden

Vergoed vanuit uw basisverzekering

Dagbehandeling & behandeling met verblijf

Kosten behandeling met verblijf

Mocht u worden doorverwezen voor een 6-weekse klinische behandeling in Zuid-Afrika, betaalt u een zelfstandige bijdrage van € 350,- alsmede de kosten van het retourvliegticket van Amsterdam naar Kaapstad (afhankelijk van het seizoen gemiddeld ca. € 1.200).

Spoor6 neemt de kosten voor het vervoer van het vliegveld naar de behandellocatie voor haar rekening.

Restitutiepolis of natura?

Op het moment dat u een basisverzekering bij een zorgverzekeraar afsluit, heeft u de keuze uit een natura- of een restitutieverzekering. Een restitutieverzekering is een verzekering waarbij u zelf bepaalt naar welke zorgverlener u gaat. Bij een naturaverzekering heeft de zorgverzekeraar contracten afgesloten met zorgaanbieders waarvan u gebruik moet maken.

Om vrije zorgkeuze te hebben adviseren wij u uw naturapolis om te zetten in een restitutiepolis. Dit kan jaarlijks tot eind januari bij uw eigen zorgverzekeraar. Mocht u besluiten voor een andere zorgverzekeraar te kiezen, dient u dit voor 31 december te doen.

AGB-Code

Spoor6 is als instelling opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 22-227348.

Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als erkende instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg.

No Show, machtiging & borg

Bij het niet verschijnen of niet tijdig afzeggen (twee werkdagen van te voren) van een gesprek brengen wij €150 in rekening.

NB: Indien u bij ENO, DSW of Stad Holland bent verzekerd, dient u de behandeling zelf te betalen. Bij De Amersfoortse, Ditzo en ONVZ dient een machtiging voor behandeling te worden aangevraagd.

Indien u bij CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, PZP of Just verzekerd bent, geldt een borg omdat deze verzekeraars het eigen risico bij Spoor6 in rekening kunnen brengen.

Spoor6 helpt

Wilt u met ons in contact komen, of heeft u een vraag?
Bel, mail of kom bij ons langs

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6