IMG_4867

Al tijdens de studie als GZ-psycholoog ben ik mijn loopbaan als hulpverlener begonnen als Bedrijfsmaatschappelijk Werker bij de ABNAMRO Bank. Dit werk heb ik 18 jaar gedaan.

Vervolgens heb ik mij bekwaamd in de Haptotherapie en heb als zodanig gewerkt in de eigen praktijk samen met mijn vrouw die naast haptotherapeut ook gestalttherapeut is.

Daarna ben ik theologie gaan studeren en heb uiteindelijk 14 jaar als predikant en geestelijk verzorger gewerkt in twee kerkelijke gemeenten en een viertal verzorgings- en verpleeghuizen.

Toen de kans zich voordeed om bij Spoor6 te komen werken als GZ-psycholoog heb ik dit met beide handen aangegrepen. Enerzijds omdat ik het werken met verslaafden uitdagend en zeer boeiend vind, anderzijds omdat ik als ervaringsdeskundige naar mijn idee heel veel ondersteuning kan geven aan onze patiënten. Ik merk nu dat ik na alle omzwervingen duidelijk op mijn plek terecht ben gekomen. Het werken in dit team zorgt er voor dat er ook collegiale ondersteuning is en dat er heel veel uitwisseling in ervaring en kennis kan plaatsvinden. Dat maakt dat Spoor6 voor mij een fantastische plek is om te werken.