“Aanvankelijk dacht ik, naar Spoor6, 14 dagen, nu??… Ik had immers net 6 weken kliniek achter de rug en jaren ervaring met “niet gebruiken”. Maar ja, die terugvallen, die volgden elkaar in steeds sneller tempo op.

Dus toch maar eens gaan kijken.

De eerste afspraak sloeg in als een bom. Wat een begrip, een fijne sfeer binnen, geen enkele druk. Met een heel goed gevoel – beschermd en begrepen- stapte ik naar buiten.

Zal ik dan toch maar?

Nou, daar heb ik geen spijt van gehad. 14 serieuze dagen in een kleine groep. Allemaal verschillend en toch hetzelfde. Professionele begeleiding. Klein team, ervaringsdeskundigen. Veel afwisseling, veel aandacht. ’s Avonds met een vol hoofd naar huis.

Nu, maanden later, zie ik terug op een intense periode en ga ik wekelijks naar meetings. Ook de door Spoor6 aangeboden Support Groep heb ik graag bezocht, weer even thuis.

De persoonlijke gesprekken hebben mij nog het meest goed gedaan. Ik kijk nu op een heel andere manier op mijn leven terug. Zie mijzelf anders, beter en vooral rustiger. Ik hoef niet meer te vluchten.

Inderdaad, ik zit op het goede spoor. Ik ben op weg, ik blijf op weg. Bedankt !”

Yvonne