Veel Amsterdammers met een sexverslaving willen vanwege hun beroep of familie niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Amsterdam. Wij behandelen sexverslaving met respect in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in groepen in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Sexverslaving komt veel voor in Amsterdam met al zijn verleidingen. Eén van de toeristische trekpleisters van Amsterdam is de Wallen en niet iedereen flaneert daar slechts.

Het seksuele gedrag functioneert als drug, als overlevingsmiddel, als pijnstiller, is dwangmatig en progressief (steeds meer, steeds vaker, steeds extremer) en de gevolgen zijn steeds ernstiger. Financieel kan sexverslaving grote gevolgen hebben doordat men vaak kapitalen uitgeeft aan het bezoeken van prostituees, pornografisch materiaal, sexlijnen en/of internet. Een nieuw en groot gevaar is het bezoeken van sexsites via internet vanuit de zolderkamer, het kan kapitalen kosten, niemand ziet het en niemand geeft feedback op het gedrag.

Wilt u sexverslaving laten behandelen buiten Amsterdam?

Bij Spoor6 in Bussum, vlak bij Amsterdam, worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van sexverslaving behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.