Team Spoor6

  • Alles
  • Blog
  • Team

Debora: “De puzzel naar herstel zit bij iedereen anders in elkaar”

Wat ik interessant en mooi vind is om te kijken naar de mens achter de verslaving en erachter te komen hoe de aanleiding van middelengebruik/terugval gepareerd kan worden.

Sophie: “Iedereen moet een eerlijke en gelijke kans op zorg krijgen”​

Sophie: “Ik wil elk gesprek dus open minded instappen zonder enig oordeel. Iedereen moet een eerlijke en gelijke kans op zorg krijgen.”

Nina: “Spoor6 denkt niet in hokjes, maar kijkt naar herstel op maat”

“Wij zijn net wat persoonlijker en zetten een stapje bij om mensen te helpen. Wij steken er moeite in om mensen gemotiveerd én bij ons te houden en bieden extra zorg indien nodig. Spoor6 denkt niet in hokjes, maar kijkt naar herstel op maat.”

Dana: “De persoonlijke insteek van onze organisatie maakt ons uniek”

Dana: “De persoonlijke insteek van onze organisatie maakt ons uniek” Dana, Casemanager & Psycholoog, Spoor6 Hoe ben je in de verslavingszorg terechtgekomen?“Ik keek vroeger al veel programma’s waar verslavingszorg in voor kwam en vond dat altijd al interessant. Hierdoor is mijn interesse gewekt en tijdens mijn stage kwam ik erachter dat ik graag door wilde […]

Hester: “Het mooiste aan mijn werk, vind ik het helpen van mensen en hun naasten”

Hester: “Het mooiste aan mijn werk, vind ik het helpen van mensen en hun naasten” Hester, Psycholoog & Manager Intakecentrum Spoor6 Hoe ben je in de verslavingszorg terecht gekomen? ,,Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ben tien jaar geleden per toeval in de verslavingszorg gerold. Ik ben in de verslavingszorg ooit […]

André: “Ik vind het heel waardevol om te zien hoe mensen in de tweeweekse dagbehandeling groeien”

Ik vind het heel waardevol om te zien hoe mensen in de tweeweekse dagbehandeling groeien. Het is ongelofelijk hoe mensen zich kunnen ontwikkelen in een periode van twee weken.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6