Spoor6 zoekt Traineeship casemanager / basis psycholoog (startersfunctie)

Spoor6 biedt per direct een Traineeship aan voor de functie:

casemanager / basis psycholoog (startersfunctie)

Spoor6 is een kleine, sfeervolle en dynamische verslavingszorginstelling  op een unieke locatie in ’t Gooi (Bussum) en wij hebben plek voor een trainee!

Traineeship: casemanager / basis psycholoog (startersfunctie)

Wij bieden een functie aan waarbij je actief deel uitmaakt van het intaketeam op een sfeervolle, prettige en prachtige werkplek; twee mooie villa’s in het groen (op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum). Je werkt nauw samen met enthousiaste en gedreven collega’s.

Spoor6 is open minded en verwacht dat ook van haar medewerkers. Voor dit traineeship zoeken wij een afgestudeerde psycholoog (WO) die vrolijk en stabiel in het leven staat en open staat voor het delen van ervaringen. Je hebt een hands-on mentaliteit, positief en je bent recht door zee. Je bent bij Spoor6 een wezenlijk onderdeel van het gehele team. Daarom zoeken wij mensen die graag samenwerken en vanuit een maatschappelijk belang gezamenlijk hun doelstelling nastreven. Het welzijn van onze cliënt staat altijd op nummer 1; wij trachten immer goede, intensieve en oprechte zorg te leveren op een zeer respectvolle wijze waarbij we denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dit doen we gezamenlijk als team, een goede sfeer onderling is daarbij net zo essentieel.

In deze functie word je ondersteunt door psychiaters, klinisch psychologen, een GZ-psycholoog en de manager van het intakecentrum (psycholoog). Je krijgt supervisie en intervisie. Je neemt deel aan maandelijkse educatieavonden en lezingen en na verloop van tijd krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

De zeer goed verzorgde lunch gebruiken we iedere dag samen met het hele team.

Taken

In de functie van casemanager / psycholoog ben je de spin in het web van het intakecentrum. Je begeleidt het gehele proces rondom de intakes; de telefonisch screening; je zorgt dat alles voorbereid is als de daadwerkelijke intake plaatsvindt en je voert deze ook samen met de regiebehandelaar uit. Je hebt dus een actieve rol in het intakeproces. Vervolgens beslis je samen met het intaketeam welke behandeling het beste past en regel jij alles rondom de behandeling. Tevens ben jij de contactpersoon voor de naasten, de partnerklinieken en andere instanties.

Na minimaal een jaar als casemanager gewerkt te hebben word je opgeleid tot behandelaar om deze functie daarna ook zelfstandig te kunnen vervullen.

Functie-eisen

Je hebt een WO opleiding Psychologie afgerond en je hebt enige affiniteit met verslavingszorg. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een goed gevoel voor humor. Je bent besluitvaardig. Je durft intensief samen te werken in een klein, maar ervaren team.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.

Aanvullend kunnen trainees per jaar één opleiding volgen, waarvoor je zelf tijd investeert.

Je gaat een contract aan voor tenminste twee jaar.

Over Spoor6

Spoor6 heeft als missie om cliënten met een afhankelijkheidsstoornis en hun omgeving te helpen de juiste keuzes te maken zodat hun leven weer hanteerbaar wordt. Respect voor onze cliënten en elkaar staat daarbij in zeer hoog vaandel. Wij streven naar volledige abstinentie. Op onze locatie in Bussum verzorgen wij individuele- en dagbehandeling in groepen. We werken samen met verslavingsklinieken in het buitenland waar we werken met een team van Nederlands- en Engelstalige medewerkers, waar nauw contact mee wordt onderhouden.

Duur

Het betreft een fulltime traineeship, waarbij je zo snel mogelijk kunt starten met een dienstverband van twee jaar waarna er zicht is op een vast dienstverband.

Je kunt uiteindelijk intern doorgroeien.

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie:

Stuur je motivatie en CV naar: hgeelhoed@spoor6.nl

 

Spoor6 Lindelaan 6 Bussum

Solliciteren

Als u interesse heeft om bij Spoor6 te werken dan kunt u altijd een open sollicitatie sturen, hiervoor dient u in bezit te zijn van de juiste afgeronde diploma’s voor de specialistische GGZ.

U kunt uw reactie richten aan: Miriam Diekman, algemeen Directeur, mdiekman@spoor6.nl

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6