Spoor6 is een sfeervolle en dynamische verslavingszorginstelling  op een unieke locatie in ’t Gooi (Bussum) en zoekt vanwege groei per direct Psychologen/behandelaars

Spoor6 zoekt psychologen/behandelaars met ervaring in de verslavingszorg (32 uur pw) 

Het betreft een functie waarbij je actief deel uitmaakt van het behandelteam op een prettige en prachtige werkplek; twee mooi ingerichte villa’s  in het groen (op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum).

Je werkt nauw samen met enthousiaste en gedreven collega’s. Spoor6 is open minded en verwacht dat ook van medewerkers. De behandelaar die wij zoeken staat vrolijk en stabiel in het leven en staat open voor het delen van ervaringen. Je hebt een hands-on mentaliteit, positief en recht door zee. Je bent bij Spoor6 een wezenlijk onderdeel van het gehele team. Daarom zoeken wij mensen die graag samenwerken en vanuit een maatschappelijk belang gezamenlijk hun doelstelling nastreven. Het welzijn van onze cliënt staat op nummer 1; wij trachten immer goede, intensieve en oprechte zorg te leveren waarbij we denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.

In deze functie word je naast je teamleden dagelijks ondersteunt door een GZ-psycholoog, twee klinisch psychologen en twee psychiaters. Iedere dag start met een gezamenlijk MDO en je krijgt van hen ook supervisie en intervisie.

De lunch wordt voor je verzorgd en gebruiken we iedere dag samen met het aanwezige team.

Taken

In de functie van psycholoog/behandelaar begeleid je de therapiegroepen en de psycho-educatie groepen. Daarnaast ben je verantwoordelijk vóór en behandelaar ván de individuele en/of systeembehandelingen en het schriftelijk vastleggen hiervan in de individuele patiëntendossiers (EPD). Daarnaast wordt van jou verwacht dat je actief meewerkt aan de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod voor onze cliënten.

Functie-eisen

Je bent geregistreerd psycholoog en hebt affiniteit met cognitieve gedragstherapie. Ervaring of affiniteit met de verslavingszorg voor volwassenen is een must. Je staat stevig in je schoenen en kunt werken met meervoudige problematiek voor volwassenen vanaf 18 jaar. Verder beschik je over een goed gevoel voor humor en ben je besluitvaardig. Je durft intensief samen te werken in een klein, maar ervaren team. Je kunt op basis van steekhoudende argumenten suggesties geven aan het zorgbeleid.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.

Over Spoor6

Spoor6 heeft als missie om cliënten met een afhankelijkheidsstoornis en hun omgeving te helpen om de juiste keuzes te maken om hun leven weer hanteerbaar te maken. Wij streven naar volledige abstinentie. Op onze locaties in Bussum verzorgen wij individuele counseling en dagbehandeling in groepen. We werken samen met verslavingsklinieken in het buitenland waar we werken met een team van Nederlands- en Engelstalige medewerkers, waar wij nauw contact mee wordt onderhouden.

Duur

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Je start zo snel mogelijk voor een jaar waarbij zicht is op vast dienstverband.

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie:

Stuur je motivatie en CV naar: mdiekman@spoor6.nl

 

vacatures spoor6

Spoor6 zoekt psychologen/behandelaars

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6