Spoor6 zoekt basispsycholoog (startersfunctie)

Spoor6 is een kleine, sfeervolle en dynamische verslavingszorginstelling  op een unieke locatie in ’t Gooi (Bussum) en zoekt basispsycholoog (startersfunctie).

Het betreft een functie waarbij je actief deel uitmaakt van het intaketeam op een sfeervolle, prettige en prachtige werkplek; twee mooie villa’s in het groen (op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum). Je werkt nauw samen met enthousiaste en gedreven collega’s.

Spoor6 is open minded en verwacht dat ook van medewerkers. De psycholoog die wij zoeken staat vrolijk en stabiel in het leven en staat open voor het delen van ervaringen. Je hebt een hands-on mentaliteit, positief en recht door zee. Je bent bij Spoor6 een wezenlijk onderdeel van het gehele team. Daarom zoeken wij mensen die graag samenwerken en vanuit een maatschappelijk belang gezamenlijk hun doelstelling nastreven. Het welzijn van onze cliënt staat op nummer 1; wij trachten immer goede, intensieve en oprechte zorg te leveren waarbij we denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dit doen we gezamenlijk als team, een goede sfeer is daarbij net zo essentieel.

In deze functie word je ondersteunt door twee psychiaters, twee klinisch psychologen en een GZ-psycholoog. Iedere dag start met een gezamenlijk MDO en je krijgt ook supervisie en intervisie.

De zeer goed verzorgde lunch gebruiken we iedere dag samen met het hele team.

Taken

In de functie van basispsycholoog (startersfunctie) ben je de spil in het web van het intakecentrum. Je begeleidt het gehele proces rondom de intakes; de telefonische screening; je zorgt dat alles voorbereid is als de daadwerkelijke intake plaatsvindt en je voert deze ook samen met de regiebehandelaar uit. Je hebt dus een actieve rol in het intakeproces. Vervolgens beslis je samen met het intaketeam welke behandeling het beste past en regel jij alles rondom de behandeling. Tevens ben jij de contactpersoon voor de naasten, de partnerklinieken en andere instanties.

Functie-eisen

Je bent geregistreerd psycholoog en hebt enige affiniteit met verslavingszorg. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een goed gevoel voor humor. Je bent besluitvaardig. Je durft intensief samen te werken in een klein, maar ervaren team.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.

Over Spoor6

Spoor6 heeft als missie om cliënten met een afhankelijkheidsstoornis en hun omgeving te helpen om de juiste keuzes te maken om hun leven weer hanteerbaar te maken. Wij streven naar volledige abstinentie. Op onze locatie in Bussum verzorgen wij individuele counseling en dagbehandeling in groepen. We werken samen met verslavingsklinieken in het buitenland waar we werken met een team van Nederlands- en Engelstalige medewerkers, waar nauw contact mee wordt onderhouden.

Duur

Het betreft een fulltime functie, waarbij je zo snel mogelijk kunt starten met een dienstverband van een jaar waarbij direct zicht is op vast dienstverband.

In overleg met jou maken we een opleidingsplan en kun je uiteindelijk intern doorgroeien.

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie. Stuur je motivatie en CV naar: Hester Geelhoed, hgeelhoed@spoor6.nl of naar: Miriam Diekman, mdiekman@spoor6.nl

 

Spoor6 Lindelaan 6 Bussum

Solliciteren

Als u interesse heeft om bij Spoor6 te werken dan kunt u altijd een open sollicitatie sturen, hiervoor dient u in bezit te zijn van de juiste afgeronde diploma’s voor de specialistische GGZ.

U kunt uw reactie richten aan: Hester Geelhoed, hgeelhoed@spoor6.nl of Miriam Diekman, mdiekman@spoor6.nl

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6