0 sigaretten

Goede behandelaars

Intensieve begeleiding

Geen wachttijden

Stoppen met roken?

Je kent alle argumenten. Je voelt dat roken slecht voor je is. En je weet dat roken leidt tot een voortijdige dood. Maar toch lukt het je niet om te stoppen.

Dat is niet verwonderlijk. Roken is een serieuze verslaving. Ieder jaar doen gemiddeld 1 miljoen mensen (ruim een derde van de rokers) een serieuze stoppoging.

Minder dan 10 procent slaagt (bron: Trimbos Instituut). Gemiddeld begint 80 procent van de gestopte rokers binnen een half jaar weer.

Zelfhulpmateriaal als boeken en appjes en kortdurende begeleiding blijken daarbij veel minder effectief dan intensieve ondersteuning.

When you light a cigarette, your life burns with it

Hulp nodig bij stoppen met roken?

Instituut Sprinng en Spoor6 kunnen helpen om te stoppen met roken. Wij begeleiden u intensief om te zorgen dat de sigaret verleden tijd blijft.

Het begeleidingsteam bestaat onder andere uit een (verslavings-)arts, psychologen, coaches waaronder een paardencoach, homeopaat, hypnotherapeut, acupuncturist, psychotherapeut, yogatrainer en coach mindfulness en EMDR.

Wat is Sisser?

Sisser is ontwikkeld door Instituut Sprinng en wordt uitgevoerd in samenwerking met Spoor6. Beide organisaties hebben als missie om mensen met veiligheid, vertrouwen en creativiteit te begeleiden naar een geestelijk en lichamelijk gezonder leven zonder verslaving

Wij kunnen jou steunen en begeleiden als jij definitief de sigaret en je verslaving wilt doven. We bieden ook een effectief incompany-traject voor organisaties die rookvrij willen worden en medewerkers helpen gezonder en productiever te worden.

Start vandaag en schrijf je in voor het stoppen met roken via ons succesvolle begeleidingstraject Sisser.

Spoor6 en Instituut Sprinng helpen

doof de sigaret en de verslaving voorgoed