Veel mensen uit Den Haag met een alcoholverslaving willen niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Den Haag. Wij behandelen alcoholverslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Alcoholverslaving is een progressieve aandoening die meestal geleidelijk ontstaat. Het begint met een drankje voor de gezelligheid, na verloop van tijd neemt de frequentie van het alcoholgebruik toe en uiteindelijk komt u of uw omgeving tot de ontdekking dat u niet of minder goed kunt functioneren zonder alcohol. Gedragingen worden in steeds sterkere mate door alcohol beïnvloed en kunnen leiden tot onder meer verwaarlozing, plichtsverzuim, ruzie en geheugenstoornissen.

Zoekt u hulp bij alcoholverslaving buiten Den Haag?

Bij Spoor6 in Bussum worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alcoholverslaving behandeld, buiten Den Haag maar niet al te ver van Den Haag.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Bent u op zoek naar hulp bij alcoholverslaving vér buiten Den Haag? Wij behandelen alcoholverslaving ook in onze exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika!

Spoor6 levert 2e-lijns medisch-specialistische GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Voor deze zorg is iedere inwoner van Nederland verzekerd vanuit de verplichte basisverzekering. Onze behandeling van alcoholverslaving wordt dus vergoed door uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.