Veel Utrechters met een alcoholverslaving willen vanwege persoonlijke omstandigheden niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Utrecht. Wij behandelen alcoholverslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Alcoholverslaving is een progressieve aandoening die meestal geleidelijk ontstaat. Men begint met een drankje voor de gezelligheid, na verloop van tijd neemt de frequentie van het alcoholgebruik toe en uiteindelijk komt de persoon in kwestie, of diens omgeving, tot de ontdekking dat men niet of minder goed kan functioneren zonder alcohol. Gedragingen worden in steeds sterkere mate door alcohol beïnvloed en kunnen leiden tot onder meer verwaarlozing, plichtsverzuim, ruzie en geheugenstoornissen.

Wilt u alcoholverslaving laten behandelen buiten Utrecht?

Bij Spoor6 in Bussum worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alcoholverslaving behandeld, buiten Utrecht maar niet al te ver van Utrecht.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw. Over de A27 bent u zo in Bussum.

Bent u op zoek naar een behandeling vér buiten Utrecht? Wij behandelen alcoholverslaving ook in onze exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika!

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.