Veel Amsterdammers met een drugsverslaving willen vanwege hun beroep of familie niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Amsterdam. Wij behandelen drugsverslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Drugsverslaving komt in alle lagen van de bevolking voor. Wanneer iemand aan drugs verslaafd is, kan hij/zij niet zonder deze prettige sensatie en moet drugs blijven gebruiken, ook al zijn de negatieve gevolgen bekend.

Drugs veranderen het functioneren van het lichaam. Drugs kunnen worden geslikt, gesnoven, geïnhaleerd, geïnjecteerd, via de huid opgenomen of in het oog gedruppeld. Het maakt niet uit hoe drugs worden ingenomen, uiteindelijk bereiken de meeste drugs via de bloedsomloop de hersenen en veroorzaken tijdelijk een prettige sensatie. Kenmerkend voor een drugsverslaving is dat vrijwel het hele leven door het gebruik wordt beheerst. Er zijn schadelijke gevolgen op psychisch, lichamelijk en sociaal gebied.

Wilt u drugsverslaving laten behandelen buiten Amsterdam?

Bij Spoor6 in Bussum worden zowel de psychische als de lichamelijke en sociale problemen van drugsverslaving behandeld, buiten Amsterdam maar niet al te ver van Amsterdam.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.