Veel Amsterdammers met een GHB-verslaving (of andere drugsverslaving) willen vanwege hun beroep niet herkend worden en zoeken een behandeling buiten Amsterdam. Wij behandelen GHB-verslaving in een sfeervolle omgeving die verschillende behandelmogelijkheden biedt, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in groepen in Bussum, of opname in onze exclusieve kliniek in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

GHB-verslaving neemt snel toe, met name uit Amsterdam komen berichten over talrijke GHB party’s. Bij GHB komt de dosering zeer nauw, bij een te hoge inname kunnen mensen out gaan (bewusteloos worden), hartproblemen krijgen of psychotisch worden. De combinatie met te veel alcohol kan zelfs dodelijk zijn.

GHB is goedkoop en daardoor extra gevaarlijk

GHB is een kleurloze, stroperige, zoute vloeistof die zorgt voor seksuele opwinding, een opgewekt gevoel en ontspanning. Het middel is eenvoudig zelf te maken uit gootsteenontstopper en velgenreininger, er worden zelfs zelfmaak-kitjes aangeboden en daarmee is GHB ook heel goedkoop.

GHB staat bij het grote publiek vooral bekend als een date rape drug. De laatste tijd wordt het ook wel de nieuwe heroïne genoemd vanwege de snelle verspreiding en de sterk verslavende werking.

Wilt u GHB-verslaving laten behandelen buiten Amsterdam?

Bij Spoor6 in Bussum, vlak bij Amsterdam, worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van GHB-verslaving behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.