Veel Rotterdammers met een verslaving willen om persoonlijke redenen niet als verslaafde herkend worden en zoeken een verslavingskliniek buiten Rotterdam. Wij hebben een verslavings kliniek in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in groepen in Bussum, of een 9-weekse opname in onze exclusieve verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan drank, drugs, gokken, seks, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Zoekt u een verslavingskliniek buiten Rotterdam?

Wij bieden u een verslavingskliniek op niveau buiten Rotterdam. Bij ons worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alle soorten verslaving behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.
Spoor6 aan de Lindelaan 6 is 6 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Als u een verslavingskliniek zoekt vér buiten Rotterdam: wij hebben een exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.