Veel Utrechters met een verslaving willen vanwege persoonlijke omstandigheden niet als verslaafde herkend worden en zoeken een verslavingskliniek buiten Utrecht. Wij hebben een verslavingskliniek in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in groepen in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavings kliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan alcohol, drugs, seks, gokken, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Zoekt u een verslavingskliniek buiten Utrecht?

Wij bieden u een verslavingskliniek op niveau, net buiten Utrecht. Bij ons worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alle soorten verslaving behandeld.

Bent u op zoek naar een verslavingskliniek vér buiten Utrecht? Wij hebben een exclusieve verslavingskliniek in Stellenbosch, Zuid-Afrika!

Bussum is via de A27 of met de trein snel te bereiken vanuit Utrecht.
U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.
Spoor6 aan de Lindelaan 6 is 6 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.