Wij bieden ambulante verslavingszorg vlak bij Amersfoort in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige 10-daagse dagbehandeling in groepen in Bussum, op nog geen 20 km van Amersfoort. Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze luxe verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

In tegenstelling tot de reguliere verslavingszorg zijn er bij ons nagenoeg geen wachttijden.

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan alcohol, drugs, seks, gokken, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Zoekt u verslavingszorg vlak bij Amersfoort?

Wij bieden ambulante verslavingszorg op niveau in Bussum. Bussum is via de A1 of met de trein snel te bereiken vanuit Amersfoort. U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw. Spoor6 is 5 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze luxe verslavingskliniek in Zuid-Afrika.

Bij ons worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alle soorten verslaving behandeld.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.