Veel Amsterdammers met een verslaving willen vanwege hun beroep niet als verslaafde herkend worden en zoeken een behandeling buiten Amsterdam. Wij bieden verslavingszorg in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige dagbehandeling in groepen in Bussum, of opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan alcohol, drugs, gokken, seks, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Zoekt u verslavingszorg buiten Amsterdam?

Wij bieden verslavingszorg op niveau, net buiten Amsterdam. Bij ons worden zowel de psychische als de sociale en lichamelijke problemen van alle soorten verslaving behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.