Wij bieden ambulante verslavingszorg vlak bij Apeldoorn in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige 10-daagse dagbehandeling in groepen in Bussum, op nog geen 60 km van Apeldoorn. Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze luxe verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch in Zuid-Afrika.

U hoeft niet naar het drukke Amsterdam, maar kunt dichterbij in het rustige Bussum terecht, zonder wachttijden!

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan alcohol, drugs, seks, gokken, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

In tegenstelling tot de reguliere verslavingszorg zijn er bij ons nagenoeg geen wachttijden.

Zoekt u verslavingszorg vlak bij Apeldoorn?

Wij bieden ambulante verslavingszorg op niveau in Bussum. Bussum is via de A1 of met de trein snel te bereiken vanuit Apeldoorn. U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw. Spoor6 is 5 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 760 70 02 of laat u door ons bellen.