De reguliere verslavingszorg in Noord-Holland kent vaak lange wachttijden, maar bij Spoor6 in Bussum kunt u vrijwel meteen terecht. Wij bieden verslavingszorg in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige 10-daagse dagbehandeling in groepen in Bussum, of een 9-weekse opname in onze exclusieve verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Spoor6 biedt hulp bij verslaving aan mensen die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg en behoefte hebben aan begeleiding op maat. Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan drank, drugs, seks, medicijnen, gokken of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Doel van de verslavingszorg

Het primaire doel van onze verslavingszorg is volledige onthouding van stemmingsveranderende middelen en verbetering van de kwaliteit van leven. Dit primaire doel wordt bereikt door het toepassen van het 12-stappen programma, zoals het regelmatig samenkomen met andere herstellende verslaafden en het veranderen van de levensstijl. Het uiteindelijke doel is een fundamentele verandering in denken, voelen en handelen.

Leidraad voor de verslavingszorg van Spoor6 zijn de uitgangspunten van het Minnesota Model, een behandelmodel gebaseerd op het gedachtengoed van de AA (Anonnieme Alcoholisten), aangevuld met diverse gedragsgerichte, inzichtgevende en lichaamsgerichte therapieën.

Zoekt u verslavingszorg in Noord-Holland?

Wij bieden verslavingszorg op niveau in Bussum, Noord-Holland, met de mogelijkheid van een opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Bij ons worden de psychische, sociale en lichamelijke problemen van alle soorten verslaving behandeld.

U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw.