Afkickkliniek Rotterdam

Afkickkliniek in de regio Rotterdam

Komt u uit de omgeving Rotterdam en bent u bang dat u verslaafd bent aan drugs, seks of iets anders? Zit u er al enorm diep in en weet u geen uitweg meer? Bedenk dan even dat u al een hele stap heeft genomen door de site van onze afkickkliniek te openen. Het feit dat u zich bewust bent van uw probleem en hulp wilt gaan zoeken, is zeker iets om trots op te zijn. Of u nu in Overschie of Blijdorp woont, Spoor6 is er speciaal voor u! Samen zorgen we ervoor dat u uw verslaving de baas kunt zijn.

Afkickkliniek Spoor6 in de omgeving van Rotterdam

Afkickkliniek Spoor6 biedt hulp met afkicken en verslavingszorg voor mensen in de omgeving Rotterdam. Met een uurtje bent u bij ons in Bussum. Spoor6 behandelt diverse verslavingen zoals bijvoorbeeld een medicijnverslaving, drugsverslaving of gokverslaving. We hanteren geen wachttijden, waardoor u direct bij ons terecht kunt!

Het behandeltraject van Spoor6

Spoor6 biedt haar behandelingen aan op basis van effectieve verslavingszorg. Deze bestaat uit cognitieve gedragstherapie en persoonlijk afgestelde interventies. Onze behandelaren zijn veelal ervaringsdeskundigen die weet waar ze over praten. Het behandeltraject ziet er als volgt uit:

  • Na het aanmelden start u met een intakegesprek in de afkickkliniek van Spoor6. De problemen die uw verslaving met zich meebrengt worden in kaart gebracht. Samen met de behandelaar wordt er nagedacht over de oplossing. Dit kan ambulante dagbegeleiding zijn in onze kliniek, of een 6-weekse verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika.
  • Vaak volgt er na dit gesprek een detoxperiode. Deze hangt samen met het soort verslaving die u heeft. Onder begeleiding van een verslavingsarts wordt u ontgift op onze locatie in Bussum.
  • Na de detoxperiode wordt gestart met de behandeling.
  • De behandelingen worden altijd gevolgd door een nazorgtraject van individuele counseling. Hier wordt aandacht besteed aan problematiek die zou kunnen leiden tot een terugval.

Het is ook mogelijk om binnen Spoor6 deel te nemen aan het speciale familieprogramma, mocht dit nodig zijn.

Kosten voor behandelingen

De kosten voor de behandeling zelf worden vergoed door uw basisverzekering. Naast deze kosten wordt er nog € 350,- in rekening gebracht. Deze kosten dekken zaken als administratie, reservering, eten & drinken en programma-onderdelen die niet worden vergoed.

De voordelen van afkickkliniek Spoor6 in omgeving Rotterdam

Als u op zoek bent naar intensieve, persoonlijke én effectieve behandeling, dan bent u bij Spoor6 aan het juiste adres. U haalt de volgende voordelen uit de behandeling van Spoor6 in Bussum:

  • Het traject start met een professioneel intakegesprek.
  • Het afkicken gebeurt onder de juiste begeleiding.
  • Tijdens het gehele traject wordt u gevolgd en geholpen.
  • U kunt direct starten, aangezien Spoor6 geen wachttijden hanteert.
  • De behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.
  • De ambulante dagbehandeling wordt in Bussum aangeboden en de verslavingsbehandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika.

Een uurtje rijden vanuit Rotterdam naar afkickkliniek Spoor6

Wanneer u op zoek bent naar een afkickkliniek in de omgeving van Rotterdam, dan kost het u maar een uurtje om bij onze locatie in Bussum te komen. Rijd via de A4 de A1 op en u bent in een mum van tijd bij onze praktijk in Bussum, gelegen naast het spoor. Dus: wacht vooral niet langer, neem nu contact met ons op en wees je verslaving de baas!

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6
Contact opnemen Spoor6