Wij bieden ambulante verslavingszorg vlak bij Utrecht in een sfeervolle omgeving met verschillende behandelmogelijkheden, variërend van individuele counseling tot een volledige 10-daagse dagbehandeling in groepen in Bussum, op nog geen 20 km van Utrecht. Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze luxe verslavingskliniek ‘Bloemendal’ in Stellenbosch in Zuid-Afrika.

Als u verslavingszorg buiten Utrecht zoekt, hoeft u niet naar het drukke Amsterdam, maar kunt dichterbij in het rustige Bussum terecht, zonder wachttijden!

Spoor6 is een erkende instelling voor verslavingszorg binnen de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Bij ons komen mensen die een probleem ervaren met of verslaafd zijn aan drank, drugs, sex, gokken, medicijnen of games. Onze cliënten zijn bereid tijd en energie te investeren in herstel en hebben behoefte aan een omgeving waarin discreet, persoonlijk en intensief met hen gewerkt wordt. Spoor6 is een GGZ geaccrediteerde verslavingskliniek. De zorg die wij leveren wordt dus vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Zoekt u verslavingszorg vlak bij Utrecht?

Wij bieden ambulante verslavingszorg in een sfeervolle omgeving in Bussum. Bussum is via de A27 of met de trein snel te bereiken vanuit Utrecht. U kunt ongezien en gratis parkeren achter het gebouw. Spoor6 is 5 minuten lopen vanaf NS-station Naarden-Bussum.

Daarnaast is er de mogelijkheid van een 9-weekse opname in onze exclusieve verslavingskliniek in Zuid-Afrika. In tegenstelling tot de reguliere verslavingszorg zijn er bij ons nagenoeg geen wachttijden.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 69 75 400  of laat u door ons bellen.