Afkickkliniek in Amersfoort en omgeving

Spoor6 helpt jou als je verslaafd bent.

how_to_reg   Maak een afspraak

Afkickkliniek Regio Amsterdam

Spoor6 biedt hulp met afkicken en verslavingszorg voor mensen in de regio Amsterdam. Bij Spoor6 komen cliënten die problemen hebben met verschillende verslavingen. Wij hanteren geen wachttijden en bieden direct hulp.

Afkickkliniek in de omgeving van Amsterdam

Spoor6 biedt hulp met afkicken en verslavingszorg voor mensen in de regio Amsterdam. Bij Spoor6 komen cliënten die problemen hebben met verschillende verslavingen. Wij hanteren geen wachttijden en bieden direct hulp.

Spoor6 biedt hulp met afkicken en verslavingszorg voor mensen in de regio Amsterdam. Onze afkickkliniek bevindt zich in Bussum, op slechts een halfuur rijden vanuit Amsterdam. Bij Spoor6 komen cliënten die problemen hebben met verschillende verslavingen. Wij hanteren geen wachttijden en bieden direct hulp.

Spoor6 biedt hulp voor iedereen die verslaafd is aan alcohol, drugs, gokken, gamen, seks of medicijnen in de regio Amersfoort. Onze afkickkliniek bevindt zich in Bussum op een halfuurtje rijden vanuit Amersfoort.

Wat is een afkickkliniek?

Een afkickkliniek is een specialistische GGZ instelling, gericht op de genezing van diverse verslavingen. Een andere naam voor afkickkliniek is verslavingskliniek. Spoor6 biedt verslavingszorg aan, waarbij u ondersteund wordt tijdens het afkicken van uw verslaving. Een voordeel aan afkicken bij afkickkliniek Spoor6 is dat de (meeste) kosten vergoed worden vanuit de ziektekostenverzekering.

Het behandeltraject

De behandeling bij Spoor6 start met een intakegesprek, nadat u contact met ons heeft opgenomen. In dit gesprek worden uw problemen in kaart gebracht. Samen met de behandelaar kijkt u naar alle mogelijke oplossingen die wij kunnen bieden. Vervolgens is een (mogelijk) onderdeel van de behandeling een detoxperiode. Deze detox vindt plaats op onze locatie in Bussum, onder leiding van een verslavingsarts. In het intakegesprek is vastgesteld of u deelneemt aan een ambulante dagbehandeling, of aan de 6-weekse verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika. Na afloop van deze behandeling wordt er (verplichte) nazorg geboden. Dit is een belangrijk onderdeel van de behandeling, u wilt immers niet terugvallen in uw verslaving.

Waarom afkicken bij Spoor6?

Er zijn genoeg redenen waarom u Spoor6 zou moeten kiezen voor het afkicken van uw verslaving. Wij gaan discreet en op een persoonlijke manier om met onze patiënten. Daarnaast proberen we familie en naasten zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling.

Geen wachttijden

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en bij spoed kunt u direct deelnemen aan de behandeling. Zo kunt u meteen van start gaan. Lees alles over onze actuele wachttijden verslavingszorg.

Vergoed vanuit uw basisverzekering

De behandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Dit is met uitzondering van het wettelijk verplicht eigen risico (€ 375,-) wanneer deze nog niet is aangesproken.

Spoor6 biedt dagbehandelingen & behandelingen met verblijf aan

Na het intakegesprek krijgt u advies over welke vorm van behandeling het beste bij u past. Naast een intensieve 10-daagse dagbehandeling, kunt u ook in aanmerking komen voor een 6-weekse klinische behandeling in Zuid-Afrika.

Voor 75 % succesvol in het herstel

Voor 75 % van onze patiënten is de behandeling succesvol geweest. Het resterende percentage heeft hun leven wel verbeterd door beperkt te gebruiken, of is helaas teruggevallen.

Kosten afkickkliniek

De kosten van een verslavingsbehandeling in een verslavingskliniek wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering (behoudens het eigen risico en/of een eigen bijdrage). Ook een eventuele behandeling in Zuid-Afrika (kan) worden vergoed. Hoe dat precies zit, leest u op deze pagina.

Heeft u nog andere vragen? Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen. Zit uw vraag hier niet bij? Bel dan naar +31 (0)35 697 5400 of stuur een mailtje naar: info@spoor6.nl.

Verslavingszorg in de regio Amsterdam

Spoor6 verslavingszorg ligt in de regio Amsterdam, op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam. In Bussum en Utrecht hebben wij diverse therapiecentra voor verslavingszorg in de regio waar je terecht kan als je verslaafd bent aan alcohol, drugs of bijvoorbeeld medicijnen.

Discrete hulp bij verslaving

Spoor6 Private Care: Refind Yourself is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige behandelingen voor private cliënten, die vanwege discretie de behandeling zelf willen betalen.