Snelle opname in afkickkliniek Spoor6 Verslavingszorg

Bij ons word je snel geholpen. Bel vandaag nog 035 697 54 00

Wil je snel aan de slag met je verslaving en zoek je direct een oplossing? Neem dan contact op met Spoor6. Onze behandelkliniek is 7 dagen per weer bereikbaar en wij bieden snelle en deskundige zorg voor verslaafden.

how_to_reg   Snelle opname

Snelle opname in afkickkliniek in Nederland

Spoor6 is een behandelcentrum voor verslaving in Nederland. In onze afkickkliniek kun je snel terecht omdat er geen wachtlijst is.

In het midden van Nederland op een prachtige locatie in Bussum, alsmede in het centrum van Utrecht, bevindt zich Spoor6. Spoor6 levert verslavingszorg op niveau.

Spoor6 helpt mensen met een verslaving die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg wanneer er sprake is van een middelen-verslaving zoals drugsverslaving, alcoholverslaving of medicijnverslaving. Daarnaast behandelen wij ook cliënten met een gedragsverslaving zoals bijvoorbeeld een gokverslaving, gameverslaving of een seksverslaving.

Wij bieden respectvolle begeleiding op maat in een mooie, luxe afkickkliniek in Nederland.

Voor de lichtere verslavingen doen we dit in onze kliniek in Bussum middels een 1 op 1 behandeling of een 10 daagse dagbehandeling. Voor de zwaardere gevallen verwijzen wij naar onze afkickkliniek in het buitenland (Zuid Afrika) waar cliënten over het algemeen 6 weken verblijven.

Hoe lang duurt een opname in een afkickkliniek?

Hoe lang je in de afkickkliniek verblijft is afhankelijk van de mate van verslaving en je situatie op verschillende leefgebieden als woning, sociale omgeving, financiën, etc..

Voor de lichtere verslavingen maken wij gebruik van onze therapiecentra in Nederland waarbij het behandeltraject voor verslaving zou kunnen bestaan uit een 1 op 1 behandeling, 10 daagse dagbehandeling of een open groep voor de duur van 8 weken (4 middagen per week). Voor verslavingen die zwaarder zijn verwijzen wij naar onze afkickkliniek in Zuid Afrika waar onze cliënten over het algemeen 6 weken verblijven.

Spoor6 is erop gericht optimale zorg te leveren aan haar cliënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering. Spoor6 werkt alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, enkele medewerkers zijn daarnaast ook ervaring-deskundig.

Verplichte of vrijwillige opname in een afkickkliniek?

Vrijwillige opname afkickkliniek

De opname bij Spoor6 is altijd een vrijwillige opname. De persoon in kwestie moet het echt zelf willen. Is de motivatie er nog niet helemaal dan kunnen we motiverende gesprekken aanbieden om de weg naar opname eenvoudiger te maken.

Het enige dat je nodig hebt is een verwijsbrief van de huisarts.

Wachttijden

Hoe lang moet je wachten voor je terecht kan in een afkickkliniek? Kun je acuut terecht voor hulp? We hebben de wachttijden voor behandeling aan een verslaving op een rijtje gezet, bekijk hier de actuele wachttijden voor afkickkliniek Spoor6.

Kosten

Wordt opname in afkickkliniek vergoed? Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten die gepaard gaan met het afkicken van je verslaving. Welke kosten Zilveren Kruis, Achmea, VGZ, Ohra of bijvoorbeeld Nationale Nederlanden vergoeden en hoe dat precies zit lees je op deze pagina: afkickkliniek kosten.

Wat is een afickkliniek?

Een afkickkliniek is een specialistische GGZ instelling, gericht op de genezing van diverse verslavingen. Een andere naam voor afkickkliniek is verslavingskliniek of behandelcentrum. Spoor6 biedt verslavingszorg aan, waarbij je ondersteund wordt tijdens het afkicken van jouw verslaving. Een voordeel aan afkicken bij afkickkliniek Spoor6 is dat de (meeste) kosten vergoed worden vanuit de basisverzekering.

Spoor6 staat naast jou bij de start van een leven in herstel

emoji_people

Je hoeft het niet alleen te doen!

Zet de eerste stap en bel ons. Wij gaan graag met je in gesprek hoe we jou kunnen helpen.

verified

Verslavingszorg specialisten

De behandelaren van Spoor6 weten waar de ziekte verslaving over gaat.

supervisor_account

Intensieve begeleiding

Ons deskundig team staat naast je en luistert echt naar jouw verhaal.

update

Snel starten met de behandeling

Wij staan direct voor je klaar, bel vandaag nog voor een afspraak.