Private zorg is er voor die mensen die om moverende redenen niet binnen de reguliere zorg behandeld kunnen of willen worden. Mensen die een individuele op maat gemaakte behandeling zoeken die niet geboden wordt binnen de verzekerde zorg.

Vaak betreft het trajecten waarbij we out of the box moeten denken en dat doen we graag. Mensen die gelijkgestemde gesprekspartners zoeken waarbij ze op gelijk niveau kunnen spreken.

Verslavingszorg is slechts een onderdeel van wat wij binnen Refind Yourself bieden. Private zorg gaat over veel meer levensthema’s, de grote gemene deler is gezonde keuzes leren maken op ieder levensgebied, zodat je weer vol spirit, met de juiste gezonde gedachtes, vertrouwen en energie in het leven komt te staan.

Refind Yourself Private Care

Indien je een uiterst discrete behandeling zoekt om jouw gedrags- of middelen-verslaving of andere psychische problemen (Depressie, Angst, Burn-out, etc.) het hoofd te kunnen bieden waarbij maximaal rekening wordt gehouden met jouw wensen, omstandigheden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek.

Geef je liever de voorkeur aan een persoonlijk gesprek op locatie? Ook dat is mogelijk bij Refind Yourself Private Care.

Absolute discretie en (verslavings)zorg op maat

Wij stellen vervolgens, samen met jou, een hoogwaardig behandelplan op maat samen. De behandeling kan vervolgens in binnen- of buitenland, klinisch of individueel, bij ons of binnen de veiligheid van jouw eigen omgeving plaatsvinden.

En natuurlijk behandelen we volgens de laatste wetenschappelijke en meest effectieve methoden en maken we gebruik van experts op het desbetreffende vakgebied die zich al langjarig bewezen hebben.

Spoor6 Private Care heeft contacten met diverse klinieken in het buitenland en voor individuele sessies zijn top-therapeuten beschikbaar.

De behandeling van Spoor6 Private Care zal worden uitgevoerd door onze zusterorganisatie “Refind Yourself Private Care”.

Let wel, de kosten van de behandeling zullen niet vergoedt worden door jouw verzekeraar.

Neem vandaag nog contact op met Miriam of Ingeborg. Zij staan je graag te woord.

Discrete hulp bij verslaving

Op de website van Refind Yourself vind je alle informatie omtrent de behandelingen die te maken met discrete verslavingszorg.

Spoor6 staat naast jou bij de start van een leven in herstel

emoji_people

Je hoeft het niet alleen te doen!

Zet de eerste stap en bel ons. Wij gaan graag met je in gesprek hoe we jou kunnen helpen.

verified

Verslavingszorg specialisten

De behandelaren van Spoor6 weten waar de ziekte verslaving over gaat.

supervisor_account

Intensieve begeleiding

Ons deskundig team staat naast je en luistert echt naar jouw verhaal.

update

Snel starten met de behandeling

Wij staan direct voor je klaar, bel vandaag nog voor een afspraak.

Privékliniek voor verslaving

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel jouw vraag via ons contactformulier.