Afkicken Amsterdam?

Of juist daarbuiten? Bel ons op 035 -697 54 00 of neem direct contact met ons op via de website voor het maken van een afspraak!

Afkickkliniek Spoor6, verslavingshulp op niveau!

Afkickkliniek Amsterdam

Afkicken in Amtsterdam? Of toch liever een afkickkliniek buiten Amsterdam? Het bezoeken van een verslavingskliniek is een privé aangelegenheid, daarom heeft Spoor6 haar afkickkliniek in Bussum dat is dichtbij Amsterdam, maar niet ín Amsterdam. Hier kunt u samen met onze verslavingsspecialisten in alle rust en discretie werken aan uw herstel!

Afkicken buiten Amsterdam vergoed door zorgverzekeraar?

Doordat wij een erkende GGZ-instelling zijn, worden onze behandelingen vergoed door iedere zorgverzekeraar in Nederland. Hierdoor kunt u al uw tijd energie besteden aan een vlot en succesvol herstel in onze afkickkliniek in Bussum of zelf in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Spoor6 kan een klinische behandeling adviseren, hierbij kunnen cliënten gebaat zijn bij een tijdelijk vertrek uit de eigen omgeving om anoniem in onze exclusieve kliniek in Zuid-Afrika in alle rust behandeld te worden.

Kortom: Afkickkliniek buiten Amsterdam zonder wachtlijsten

Bij Spoor6 wordt u direct geholpen, zonder wachtlijsten! Wachtlijsten die bij andere afkickklinieken in Amsterdam en omgeving tot wel een jaar kunnen oplopen.

Spoor6 is een erkende GGZ-instelling voor verslavingszorg in binnen- en buitenland, dus ook in Amsterdam. Bij Spoor6 komen cliënten die problemen hebben van verschillende soorten verslavingen, zoals alcoholverslaving, drugsverslaving of medicijnverslaving. Allemaal hebben zij één ding gemeen: zij willen graag weer het heft in eigen handen nemen! U toch ook? Neem direct contact op met Spoor 6!