Afkickkliniek regio Amsterdam

Het wonen, werken en leven in Amsterdam is prachtig. Juist door de vele toeristen en bezienswaardigheden. Cultuur doet u op in het Van Gogh museum, of het Rijksmuseum. Slenteren doe je over De Dam en je neemt wellicht een kijkje bij het Red Light District. Typisch Amsterdam. Toeristen zullen Amsterdam ook snel associëren met drugs, omdat de stad bekend staat als dé drugshoofdstad van Nederland.

Het is daarom ook niet zo gek dat er veel verdovende en verslavende middelen in omloop zijn. Voor veel mensen kunnen deze verleidingen te veel worden. Op feesten als het Amsterdam Dance Event worden veel drugs gebruikt. Dit feest is helaas ook erg vaak in het nieuws. Er zijn steeds meer gevaarlijke drugs in omloop. Er wordt, om veiligheid te waarborgen, bijvoorbeeld gebruikgemaakt van een zogenaamde testservice. Ondanks alle mogelijke gevaren blijven mensen massaal drugs gebruiken. Ze raken verslaafd en weten geen uitweg meer. Naast drugsverslavingen, komen er ook andere soorten verslavingen voor in de regio Amsterdam. Denk aan gokverslavingen, seksverslavingen of alcoholverslavingen.

Spoor6 biedt hulp met afkicken en verslavingszorg voor mensen in de regio Amsterdam. Onze afkickkliniek bevindt zich in Bussum, op slechts een halfuur rijden vanuit Amsterdam. Bij Spoor6 komen cliënten die problemen hebben met verschillende verslavingen. Wij hanteren geen wachttijden en bieden direct hulp.

Het behandeltraject

Wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen, heeft u al een hele stap gezet. Bent u bang dat u verslaafd bent aan een middel, of aan bepaald gedrag? Wacht dan niet langer en meld je aan voor ons behandeltraject! Onze werkwijze verloopt als volgt:

 • Heeft u zich aangemeld voor een behandeltraject? Dan wordt er altijd gestart met een intakegesprek in onze kliniek. Uw problemen worden in kaart gebracht, waardoor de behandelaar samen met u nadenkt over de oplossing.
 • Het kan voorkomen dat een detoxperiode onderdeel van de behandeling zal zijn. Deze detox hangt samen met uw verslaving. Dit gebeurt op onze locatie in Bussum, onder begeleiding van een verslavingsarts.
 • In het intakegesprek is vastgesteld of u mee doet aan een ambulante dagbegeleiding in Bussum, of aan de 6-weekse verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika.
 • U volgt deze behandeling en achteraf wordt er (verplichte) nazorg geboden. Dit om te voorkomen dat u terugvalt in uw verslaving.

Mocht het voorkomen dat er zich binnen een familie meerdere verslaafden bevinden, dan biedt Spoor6 ook een speciaal familieprogramma aan.

Hoe groot de hindernis ook is, samen met ons staat u sterker

Kosten afkickkliniek

Naast de kosten voor de behandeling, die wordt vergoed door uw basisverzekering, komen er wat extra kosten bij kijken. Het gaat hierbij om € 350,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht voor diverse kosten. Denk aan de administratie, de reservering, koffie, thee, lunch en bepaalde programma-onderdelen die niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Voordelen verslavingszorg Spoor6

Kiest u voor afkicken bij Spoor6 dan kiest u voor een intensieve, persoonlijke en effectieve behandeling. De vele voordelen van het afkicken bij Spoor6:

 • Er wordt gestart met een professioneel intakegesprek.
 • U gaat afkicken onder de juiste begeleiding.
 • U wordt tijdens het gehele traject gevolgd en geholpen.
 • Spoor6 hanteert geen wachttijden, dus u kunt direct starten!
 • De behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.
 • Wij bieden ambulante dagbehandeling in Bussum aan.

Binnen 30 minuten vanuit Amsterdam bij ons op de stoep

Afkickkliniek Spoor6 bevindt zich op een halfuur rijden vanuit Amsterdam. Rijd over de A1 en neem vanuit daar de Rijksweg richting Bussum. Onze praktijk bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, naast het spoor.
Wacht niet langer en neem direct contact met ons op!

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

  Contact opnemen Spoor6