Meteen naar de inhoud

Hoe ziet een behandeling bij Spoor6 eruit?

Intensieve dagbehandeling

De ambulante behandeling – Bussum van Spoor6 is intensief. Tijdens de eerste twee weken van de behandeling in ons behandelcentrum voor verslaving in Bussum bent u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij ons. ’s Avonds en in het weekend bent u gewoon thuis, zodat u uw nieuw verworven vaardigheden direct in uw eigen omgeving in de praktijk kunt brengen. De dagbehandeling bij Spoor6 vindt plaats in kleine groepen, met vaste groepstherapeuten, die ook buiten de groepssessies actief betrokken zijn bij uw herstelproces.

Aan obstakels die uw herstel in de weg staan, wordt direct aandacht besteed in de vorm van individuele sessies en opdrachten. De dagbehandeling is gericht op erkenning van het probleem, het verkrijgen van inzicht in de ziekte verslaving, noodzakelijke stappen om te komen tot verandering en terugvalpreventie. Tijdens de behandeling bieden wij bij Spoor6 ook hulp op afstand in de vorm van Skype, mail of telefoon (E-Health).

De dagbehandeling wordt altijd gevolgd door leefstijlgroepen en een traject van nazorg waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan individuele problematiek die tot een terugval zou kunnen leiden.

behandeling verslavingszorg spoor6 afkickkliniek
X