De intake, hoe gaat dat in zijn werk?

Na een zorgvuldige, telefonische anamnese die bij Spoor6 altijd wordt uitgevoerd door psychologen kan direct een intake worden gepland. Wij streven ernaar om dit binnen enkele dagen en in spoedgevallen de volgende dag te realiseren.

Het intakegesprek vindt plaats met een psycholoog/casemanager en een regiebehandelaar. De regiebehandelaar is ofwel een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog of een psychiater. Tijdens dit gesprek worden uw problemen in kaart gebracht en worden de behandelmogelijkheden direct met u besproken. De regiebehandelaar waarmee u spreekt behoudt de regie over uw traject en de psycholoog/casemanager zal uw behandelproces coördineren. Dit betekent dat hij of zij zorgt voor een goede afstemming met andere (interne of externe) experts die bij uw behandeling betrokken zijn en voor (mogelijke) bijstellingen van het behandelplan. De psycholoog/casemanager blijft het eerste aanspreekpunt voor u en uw naasten.

Intake

Een afspraak maken

Spoor6 is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar via 035-6975400. Telefonisch kunnen wij u direct alle informatie over de behandelmogelijkheden geven en tevens al uw vragen beantwoorden.

Als u ervoor kiest het contactformulier in te vullen, wordt u zo snel mogelijk gebeld. U kunt direct een afspraak maken voor een intakegesprek, dat meestal binnen 3 dagen kan plaatsvinden.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Belangrijk om mee te nemen naar de intake

Het is van belang dat u een geldig legitimatiebewijs, een verwijsbrief en uw verzekeringspas of polisblad meeneemt.

U wordt ontvangen door één van onze casemanagers. Wij vragen u een kwartier voor aanvang van de intake aanwezig te zijn, zodat uw gegevens kunnen worden ingevoerd.

Loop eens bij ons naar binnen

U bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. U kunt de sfeer proeven en een gesprekje met één van onze case managers hebben over de behandeling bij Spoor6.

Contact opnemen
Contact opnemen Spoor6
035 697 54 00
Contact opnemen Spoor6

    Contact opnemen Spoor6