Meteen naar de inhoud

+31 (0)35 697 54 00

Verslavingszorginstelling Spoor6 staat voor

Begeleiding op maat

Verslavingszorginstelling Spoor6 helpt mensen met een verslaving die zich niet thuis voelen in de reguliere verslavingszorg en behoefte hebben aan begeleiding op maat in een respectvolle en mooie omgeving.

Wij bieden binnen onze kliniek enkele bijzondere behandelmogelijkheden. De eerste optie is een dagbehandeling in Bussum. De tweede optie is een behandeling met verblijf in Zuid-Afrika waar naast de verslavingsbehandeling ook intensieve psychotherapie plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je ook voor één op één sessies bij ons terecht, mits wij van mening zijn dat deze behandeling voldoende effectief voor je is.

Alle behandelingen worden opgevolgd door een op maat gesneden nazorgtraject.


Missie

Spoor6 diagnosticeert en behandelt mensen met afhankelijkheidsproblematiek en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. Spoor6 is er op gericht optimale zorg te leveren aan haar cliënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering.
Spoor6 werkt alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, enkele medewerkers zijn daarnaast ook ervaringsdeskundig.

Visie

Wij streven ernaar dat iedere cliënt zich gezien en gehoord voelt en deskundig en respectvol benaderd wordt door al onze betrokken medewerkers.

De kernwaarden die wij hanteren zijn: respect, persoonlijke en integere aandacht, authenticiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Persoonlijk en Betrokken

Begrip voor het probleem en motivatie voor behandeling en herstel zijn belangrijke meerwaarde-factoren van het doorlopen van het herstelproces met iemand waarmee de cliënt zich kan identificeren. Daarnaast zorgt de eigen ervaring met verslaving ervoor dat het team van Spoor6 zich zeer betrokken voelt bij de situatie van de cliënt. Wij respecteren iedere cliënt en vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Intensief en Effectief

Samen met ons ga je intensief aan het werk om van jouw verslaving te herstellen. Spoor6 heeft voor haar intensieve dagbehandeling van 10 dagen een eigen behandelprogramma ontwikkeld en gebruikt daarin onderdelen uit het Minnesota Model, CGT, ACT, emotieregulatie therapie, zingeving en andere effectief gebleken methodes. De intensieve 10-daagse dagbehandeling is uniek in Nederland.

Hoe groot de hindernis ook is, samen met ons sta je sterker

Een dagprogramma bij Spoor 6

Wil je weten wat je, of een naaste van jou, te wachten staat?

Lees meer hierover op de pagina behandeldag bij Spoor 6.

Actuele wachttijden

Op deze pagina houden wij de actuele wachttijden van onze verslavingskliniek voor je bij.

Informatie voor professionals

Meer weten over ons behandelbeleid? Lees onze informatie voor professionals.

 

X