fb:app_id
Meteen naar de inhoud

Spoor6 Private Care – discretie verzekerd

+31 (0)35 697 54 00

Spoor6 Private Care is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige behandeling voor private cliënten (buiten de reguliere zorg om) zoals succesvolle professionals, bekende Nederlanders en high profile particulieren, die discretie en resultaat erg belangrijk vinden.

Indien u een uiterst discrete behandeling zoekt om uw gedrags- of middelenverslaving of andere psychische problemen (Depressie, Angst, Burn-out, etc.) het hoofd te kunnen bieden waarbij maximaal rekening wordt gehouden met uw wensen, omstandigheden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek. Geeft u liever de voorkeur aan een persoonlijk gesprek op locatie, ook dat kan.

Wij stellen vervolgens, samen met u, een hoogwaardig behandelplan op maat samen. De behandeling kan vervolgens in binnen- of buitenland, klinisch of individueel, bij ons of binnen de veiligheid van uw eigen omgeving plaatsvinden.

En natuurlijk behandelen we volgens de laatste wetenschappelijke en meest effectieve methoden en maken we gebruik van experts op het desbetreffende vakgebied die zich al langjarig bewezen hebben. Spoor6 Private Care heeft contacten met diverse klinieken in het buitenland en voor individuele sessies zijn top therapeuten beschikbaar.

De behandeling van Spoor6 Private Care zal worden uitgevoerd door onze zusterorganisatie “REFIND”.
Let wel, de kosten van de behandeling zullen niet vergoedt worden door uw verzekeraar.

Neem direct contact op met Miriam:

Mail: mdiekman@spoor6.nl

Zet uw leven weer stevig op de rails, met de hulp van Spoor6

Waarom privaat betaalde behandeling?

Spoor6 Private Care heeft ervoor gekozen om de behandeling niet door zorgverzekeraars te laten bekostigen. U betaalt de behandeling dus zelf.
Dit heeft een aantal redenen;

  • Direct geholpen worden zonder dat u te maken krijgt met lange wachttijden is voor u belangrijk of;
  • U stelt uw privacy zeer op prijs en wilt graag ook zo in behandeling gaan, of dit nu klinisch of individueel is, in het buitenland of in Nederland. U wilt de regie en de keuze zelf kunnen maken of;
  • U wilt dat het resultaat voorop staat en niet het behandelingsprotocol dat aangeeft dat u in x sessies van uw probleem af moet zijn of;
  • De best mogelijke professional i.p.v. de meest beschikbare professional is voor u belangrijk of;
  • De behandeling heeft u bijvoorbeeld graag in het Engels

Indien bovengenoemd aan uw wensen voldoet zult u dit niet vinden binnen de reguliere zorg. Dit is juist hetgeen Spoor6 Private Care u wil bieden en dat is de reden dat wij “REFIND” hebben opgericht zodat we u, buiten de reguliere zorg om, de juiste behandeling kunnen bieden.

Neem direct contact op met Miriam

Mail: mdiekman@spoor6.nl

Spoor6 helpt

Wilt u met ons in contact komen, of heeft u een vraag?
Via de onderstaande manieren kunt u ons bereiken

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

24/7 telefonisch bereikbaar:

+31 (0)35 697 54 00

E-mailadres:

info@spoor6.nl

Kom bij ons langs:

Lindelaan 6, 1405 AJ Bussum

X