Verslaafd! De macht van de Benzo’s, deel 11

Gast in aflevering 11 van de podcast serie: De macht van de Benzo’s is Timo Eichholtz. Hij schreef het boek ‘Het verhaal achter mijn blauwe ogen’. In deze podcast aflevering vertelt Timo hoe verschillende benzodiazepinen zijn verslaving aan alchohol en drugs in stand hield. Tegelijkertijd waren ze voor hem, door de heftige ontwenningsverschijnselen (o.a. ernstig verstoorde slaap en angstige gevoelens) ook weer de moeilijkste ‘drugs’ om van af te komen.

schedule 29 maart 2023
bookmark_border Podcasts
create

Deel 11: Geen zwaardere ontwenning dan van de Benzo’s!

Gast in aflevering 11 van de podcast serie: De macht van de Benzo’s is Timo Eichholtz.

Hij schreef het boek ‘Het verhaal achter mijn blauwe ogen’. In deze podcast aflevering vertelt Timo hoe verschillende benzodiazepinen zijn verslaving aan alchohol en drugs in stand hield. Tegelijkertijd waren ze voor hem, door de heftige ontwenningsverschijnselen (o.a. ernstig verstoorde slaap en angstige gevoelens) ook weer de moeilijkste ‘drugs’ om van af te komen.

Luister hieronder naar de podcast via Spotify: druk op play!

Over deze podcast

Deze podcast werd gemaakt door Françoise Mittertreiner in samenwerking met Spoor6 verslavingshulp.

Beluister alle podcasts over benzodiazepine

Heb je behoefte aan hulp omdat je verslaafd bent?

Als je hulp nodig hebt omdat je verslaafd bent, of je je denkt dat je misschien verslaafd bent, neem dan contact met ons op. Onze professionals ontvangen je met open armen en luisteren naar wat jij wilt. Je kan ons bereiken via e-mail of telefoon op onze contactpagina.